Màquines TRUMPF

Des dels inicis de la nostra aventura amb el tall làser, a Recam Làser, la nostra empresa d’enginyeria i construcció metàl·lica, hem confiat en la maquinària alemanya Trumpf per a dur a terme la nostra feina. Les màquines Trumpf, de les que actualment tenim en servei més de vint, ens permeten treballar amb diferents components i perfils, tubs i qualsevol forma en 3D.

La fiabilitat d’aquestes màquines, que elaboren el tall de forma acurada i precisa, donen un producte en el que normalment, ja no és necessari fer un cap treball posterior.

Disposem de la maquinària adequada per a cada cas, tant pel que fa a la geometria de la peça com per a la tecnologia làser a emprar.

La nostra cartera de màquines Trumpf i els coneixements del nostre equip, satisfan qualsevol dels requeriments dels nostres clients, sigui el tipus de xapa que sigui, convertint-nos en una de les empreses principals en el tall per làser. Les màquines Trumpf ofereixen molts avantatges en la producció de peces, ja que gràcies a l’alt rendiment de la nostra maquinaria, gaudim de:

  • Productivitat més alta
  • Major precisió i qualitat en les peces produïdes
  • Manteniment mínim i senzill, amb poques despeses
  • Possibilitat de tall més ràpid en materials més gruixuts
  • Gran diversitat  de materials

A Recam Làser, treballem oferint tot l’assessorament que els nostres clients necessitin, determinant des d’un bon inici quina és la maquinària més adequada pel seu projecte. Confiem plenament en la maquinària Trumpf, ja que ens dóna la solució precisa per cada disseny.

Per a més informació sobre els nostres serveis de tall per làser a Barcelona, no dubtis en contactar amb nosaltres a recamlaser@recamlaser.com o trucant-nos al 938 655 620, al 902 420 902 o al 608 794 024.