Seguim creixent per oferir un millor servei

Recam Làser va iniciar durant l’any 2015 una expansió de les seves instal·lacions.

El primer pas va ser adquirir una nova nau de 4.000 metres quadrats. S’ha dedicat una gran part a la producció de tub, suposant un augment notable de capacitat de servei.
L’objectiu de la citada expansió és aconseguir concentrar part de l’activitat que fins ara s’havia desenvolupat repartida per diferents parts de la geografia catalana, concretament a Cassà de la Selva (Girona) i Sant Fruitós de Bages, unificant-la a la seu de Caldes de Montbui.

Aquesta expansió, està essent acompanyada d’una ampliació de la nau principal, que s’està portant a terme durant el 2017-2018.

Amb aquest pla d’expansió volem aconseguir oferir un millor servei als nostres clients, especialment pensant en les seves necessitats, garantint una millora del temps estimat per a la fabricació.

Així, durant aquest 2018 seguirem creixent i obrint mercat, no només millorant els sistemes de producció i fabricació de les peces o components pensats per els nostres clients, sinó també a nivell internacional per seguir augmentat el nostre creixement per tot el món, ja que disposem de plantes a Córdoba, Valls, Castellbell i el Vilar, Ibi (Alacant), Madrid, Mèxic, Xile, Perú, Argentina i Brasil.