Baranes i el corbat de tub

A la majoria d’espais en els que ens movem a diari, és habitual trobar-se amb baranes i el corbat de tubs metàl·lics a escales i espais pensats per a l’oci o per a l’esbarjo de les persones.

De fet, les baranes, majoritàriament segueixen una tendència on és necessari treballar amb les superfícies per tal de donar forma als materials. Creant espais on els acabats metàl·lics i el corbat de tub són els principals elements que podem trobar per garantir un resultat òptim i segur al realitzar el projecte.

A Recam Làser, a més de treballar amb el tall de tubs per làser, proporcionem el corbat que ens permet oferir formes i conjunts que simplifiquen, complementen i embelleixen el resultat final.

El procediment del corbat de tub

La realització del procediment del corbat de tub implica una maquinària determinada per tal de proporcionar el perfil adient als materials i aconseguir una solució al disseny que sigui pràctica, segura i estètica al mateix temps.

En funció del tipus de perfil, la realització de la curvatura pot variar ja que exigeix un control de les deformacions tant de la cara interior del perfil corbat com de l’exterior, per tal de suportar els esforços de tracció (cara exterior) com de compressió (cara interior).

El control d’aquests esforços és vital per garantir que no sobrepassin certs límits que poden acabar produint fissures o deformacions al perfil. I que, en un futur, podrien arribar a afectar l’estructura, així com la seva aparença.

A Recam Làser, l’experiència ens fa ser molt curosos amb aquests límits per tal de garantir la seguretat, qualitat i durabilitat de tots aquells perfils i corbats de tubs que podem realitzar per satisfer les peticions dels nostres clients.

Explica’ns quin és el teu projecte i et proporcionarem la solució més adient per obtenir els resultats òptims.