Impressió 3D

La impressió 3D o procés de fabricació additiva permet la creació d’objectes tridimensionals a partir de la superposició de capes successives de material.

A Recam Làser oferim servei d’impressió 3D tant en plàstics com en metalls.

Aquesta tecnologia és ideal per a la fabricació de prototips funcionals, de dissenys complexes i per la simplificació d’acoblaments de varies peces amb gran precisió.

Nou servei d’impressió 3D

RECAM LÀSER INCORPORA LA IMPRESSIÓ 3D DE PLÀSTICS I METALLS COM A NOU SERVEI

A l’any 2018 són incomptables les funcions que pot tenir una impressora 3D o els diferents sectors que li donen ús: arquitectura, disseny industrial, automoció, indústria mèdica, joieria, calçat i molts més.

És difícil trobar algun àmbit on aquesta tecnologia no tingui cap utilitat i per això mateix a Recam Làser incorporem el servei de “Fabricació Additiva” o “Impressió 3D” per a tots els nostres clients.
Com a especialistes del sector metal·lúrgic, oferim la possibilitat de treballar tant amb plàstic com amb metalls per a elaborar tot tipus de composicions.

Aquesta tècnica serveix per produir peces de manera que el material utilitzat és depositat capa a capa de forma controlada allà on sigui necessari, el que possibilita la creació de peces de geometries especials o de difícil fabricació sense marge d’errors o defectes.

Els avantatges més significatius que ens ofereix la impressió 3D és que redueix els processos entremitjos com la producció d’utillatges i per tant redueix el temps de fabricació, a més no es generen rebutjos ja que només s’utilitza la quantitat de material necessària per a l’elaboració de la peça o component.

Així doncs, sumant aquest procés a la nostra tecnologia CNC aconseguim un potent recurs per a la fabricació de sèries petites i mitjanes de les peces més complicades de fabricar de manera més ràpida i sostenible.

Si vols conèixer més sobre aquest servei no dubtis a contactar amb nosaltres.
Pots fer-ho trucant al 93 865 56 20 o enviant un correu a recamlaser@recamlaser.com