Bon manteniment de la maquinària, èxit assegurat

A Recam Làser, la teva empresa d’enginyeria i construcció metàl·lica, estem especialitzats en el sector dels transformats metal·lúrgics des de fa gairebé 30 anys.

La nostra fita és oferir el millor servei als nostres clients, i ho fem gràcies a la nostra experiència i a una excel·lent maquinària, de la que en tenim molta cura diàriament, ja que amb un manteniment regular s’aconsegueix augmentar la vida útil de les màquines.

Per als nostres treballadors, cadascun dels projectes que tirem endavant és una manera d’evolucionar i créixer, per tant és important poder comptar amb els millors components i productes del mercat en qüestió d’enginyeria i construcció metàl·lica. Per això, per nosaltres és primordial no només poder comptar amb maquinària apta per la feina, sinó també oferir el millor manteniment per a què aquestes no fallin.

Per evitar falles freqüents en el tall, és important que les màquines es mantinguin en unes correctes condicions. El nostre consell més valuós és que s’ha de ser preventiu i mantenir net l’equip, evitar l’acumulació de rebuig, pols, greixos i brutícia. Això només s’aconsegueix dedicant uns minuts al manteniment regular de la maquinària.

Per a realitzar aquest manteniment, és important advertir que la maquina ha d’estar apagada, sobretot sistemes tant perillosos com l’aspiració de pols, el ressonador o el refrigerador. Un dels aspectes més importants és la neteja de les guies de canvi de la taula, ja que si no es fa el manteniment, l’acumulació de pols i encenalls pot ocasionar que la taula no es mantingui en la seva posició quan s’utilitzi i la producció no sigui correcta.

Altres aspectes a tenir en compte són els calaixos de sota de la màquina, que s’han de buidar ocasionalment, evitant que s’acumuli rebuig. Al capçal de la màquina s’hi ha de fer també una neteja exhaustiva, netejant les lents, la polseguera acumulada, entre d’altres aspectes. Pel que fa al sistema d’aspiració, és necessari tenir molta cura al netejar-ho i sempre utilitzar una mascareta.

Aquests són només alguns dels aspectes a tenir en compte a l’hora de netejar la maquinària d’una empresa com Recam Làser. Per saber més sobre la forma de mantenir les màquines, o si necessites informació sobre els nostres serveis de tall per làser a Barcelona o de tall de tubs per làser, no dubtis en posar-te en contacte amb els nostres assessors trucant-nos al 938 655 620, al 902 420 902 o al 608 794 024. També ens pots escriure a recamlaser@recamlaser.com.