Gravat per làser

Avui a Recam Làser us volem parlar d’un altre dels serveis que oferim a la nostra empresa. El gravat per làser és un procés que es duu a terme sense cap tipus de contacte entre l’objecte que gravem i allò gravat en ell. En el procediment de gravat, el làser origina un efecte d’erosió sobre la peça que manipulem. El gravat per làser és fàcil d’aplicar, disposem del software i personal preparat per a tal fi.  A més, compta amb diferents avantatges en comparació amb altres mètodes de gravat, com per exemple la seva àmplia versatilitat:

  • Permet treballar amb un gran nombre de materials
  • Té una gran precisió de gravat, inclús en caràcters més petits i detallats
  • Els gravats es fan a màxima velocitat, afavorint l’augment de la productivitat
  • Afavoreix a l’estalvi econòmic

El nostre servei de gravat per làser inclou diferents materials i, a Recam Làser els podem treballar gràcies a la tecnologia Yag i la tecnologia CO2. La nostra fita és obtenir un dibuix final el més impecable possible.

Tecnologia Yag

Aquesta tecnologia làser està especialitzada per la marcació sobre superfícies metàl·liques. Pot treballar en àrees de treball pla i en superfícies corbes. Els diferents materials en que es pot gravar són l’acer inoxidable, el ferro, el bronze, l’alumini, el coure o els metalls anoditzats, entre d’altres. Alguns dels productes en els que es sol utilitzar aquesta tecnologia són el material quirúrgic i odontològic, joieria, peces industrials, eines, etc.

Tecnologia CO2

Les màquines làser CO2, que treballen amb diòxid de carboni, són perfectes per a la realització de dissenys complexes amb una gran precisió. És una de les màquines més ràpides que existeix actualment, i a més no genera cap tipus de residu. La tecnologia CO2 té un valor afegit addicional, ja que pot treballar amb multitud de materials, com la fusta, suro, paper i cartró, plàstic, cuir, feltre, goma EVA, tèxtils, entre molts d’altres. Un dels materials més extraordinaris sobre els quals treballa és el vidre, aconseguint un detall excepcional.

Si t’interessa la nostra metodologia de gravat per làser, posa’t en contacte amb nosaltres, t’assessorarem en tot el que necessitis. I si tens qualsevol dubte sobre el nostre procediment, truca’ns al 938 655 620 o al 608 794 024 i els nostres millors professionals estaran encantats de donar resposta a tots els teus dubtes.