Què és el mecanitzat CNC?

La realització del mecanitzat CNC ens permet elaborar peces on a partir de l’arrencada d’encenalls del ferro és la tècnica de base.

Amb aquesta tecnologia, CNC (Control Numèric per Computadora), podem establir quina posició ha de tenir l’element físic que estem dissenyant dins d’una màquina.

És per això que la possibilitat de fer una programació off-line a Recam Làser ens permet oferir un millor servei en totes aquelles peces que requereixen del mecanitzat amb CNC, a més de comptar amb la maquinària necessària per poder satisfer les diferents necessitats existents en l’elaboració d’aquesta tipologia de peces.

Disposem de 6 centres de mecanitzat a les nostres instal·lacions, entre 3 i 5 eixos i tres torns amb eix “C” a més de la maquinària tradicional. Aquesta diversitat de maquinària ens permet desenvolupar els projectes dels nostres clients en la realització de:

  • Peces que requereixen tornejat i mecanització
  • Peces de gran precisió i repetibilitat.
  • Peces de revolució, especialment amb torn CNC

De fet, un cop s’estableixen els paràmetres que cal proporcionar a la maquinària, mitjançant el mecanitzat es poden realitzar diferents processos:

  • Tall
  • Mecanitzat
  • Tornejat
  • Etc.

La llarga trajectòria en el sector dels metalls i especialment en la fabricació de tot tipus de peces metàl·liques, ens permet ser referents en el sector per resoldre tot tipus de projectes d’una manera eficient i ràpida.

La nostra premissa sempre ha sigut que si es pot pensar es pot fabricar, per tant, no hi ha projecte o idea que no es pugui convertir en una realitat. Per fer-ho possible comptem amb tecnologies i maquinàries adaptades a l’evolució dels sistemes de fabricació i als materials per tal d’aconseguir sempre el resultat que millor garanteixi el desenvolupament de les peces i la tecnologia corresponent al sector industrial.

Perquè buscar l’excel·lència a la feina és el nostre objectiu. Fes-nos arribar el teu projecte i el que vols fer i nosaltres ho farem realitat.