A Recam Làser seguim creixent

Amb l’objectiu de seguir oferint un millor servei, més qualitat i una major atenció als nostres clients, a Recam Làser, la vostra empresa de serveis metal·lúrgics, hem iniciat unes obres d’ampliació de la superfície actual de fabricació.

Aquesta ampliació ens permetrà disposar de més del doble de l’espai actual.

A més, a l’ampliació es suma la nostra recent adquisició de la nau 2 que té una capacitat de 4.000 m2 i està situada al mateix polígon industrial que la nau principal.

El motiu principal d’aquesta ampliació és el creixement constant que estem experimentant gràcies al nostre esforç i vocació incessant per satisfer les necessitats dels nostres clients. Aquesta obra ens permetrà augmentar la fabricació dels nostres productes, millorant la qualitat de confecció, i permetent una atenció més personalitzada cap als nostres clients.

Les obres tindran una duració d’aproximadament d’un any i mig, i el disseny previst oferirà més espai per al nostre equip humà, cada dia més nombrós, recolzant d’aquesta manera, que la seva eficiència en el treball sigui més destacada. A més, el nou disseny de l’espai permetrà ampliar el ventall de processos i el parc de maquinària.

Des de la nostra empresa de construcció metàl·lica a Barcelona, confiem que el nostre esforç ens ajudi a millorar el nostre treball i a mantenir la confiança que els clients teniu dipositada en nosaltres.

Us recordem que per contractar qualsevol dels nostres serveis, us podeu posar en contacte amb els nostres assessors a recamlaser@recamlaser.com o trucar-nos al 608 794 024 o al 902 420 902.

Us esperem!