Servei ràpid 24 hores

Mitjançant els serveis Recam Instant i Recam 1 dia i des de les nostres diferents instal·lacions, que trobaran situades a Caldes de Montbui, Castellbell, Ibi, Valls, Madrid i Córdoba, donem solució en menys de 24 hores a tot tipus de dubtes o de necessitats puntuals de caràcter urgent que requereixin d’un servei ràpid de fabricació.

Oferir una resposta àgil i precisa a tots els nostres clients és un dels principals valors afegits de la nostra empresa, pionera en el tall per làser i especialitzada en la realització de tot tipus de transformacions metal·lúrgiques.

“El nostre ferm compromís amb la qualitat ens permet oferir solucions integrals sota una excel·lent taxa de serveis.”

A Recam Làser treballem 24 hores al dia per satisfer tant a clients particulars com a grans empreses, mitjançant un servei flexible, proper i acurat amb les diferents necessitats de cada projecte, assolint sempre el nivell d’acabat desitjat pels nostres clients.

Contacti amb nosaltres mitjançant el nostre formulari virtual, o bé pot trucar-nos al 902 420 902 i preguntar pels nostres serveis “Recam Instant” i “Recam 1 dia”. Des de Recam Làser, l’hi oferirem en menys de 24 hores una solució que li permeti seguir desenvolupant normalment les seves activitats.

Recam Làser: gairebé 30 anys d’experiència al seu servei.