Servei de soldadura TIG i MIG

A Recam Làser, la nostra empresa d’enginyeria i construcció metàl·lica comptem amb treballadors completament experimentats i capacitats en l’ús de la tecnologia necessària per desenvolupar tot tipus de tasques en l’art de la soldadura i en la maquinaria que utilitzem per dur a terme soldadura robotitzada.

Actualment comptem amb dos tipus de sistemes de soldadura que ens ajuden a aconseguir i garantir uns resultats òptims i immillorables: les soldadures TIG i MIG.

Les soldadures per TIG i MIG són clau a l’hora de treballar amb acer inoxidable. A continuació us expliquem les característiques principals i els avantatges de l’ús de cadascun d’aquests serveis de soldadura.

Soldadura tipus TIG

Aquest tipus de soldadura és un sistema especial en què s’utilitza un elèctrode de Tungsteno no consumible. Aquest tipus de procés manega un arc elèctric com a font d’energia que s’estableix entre l’elèctrode i la peça que es vol soldar amb un recobriment protector d’un gas inert com l’argó o l’heli.

Es pot utilitzar en tot tipus de materials, com l’alumini o el magnesi, inclús en materials més sensibles a l’oxidació com el titani.

Gràcies a la soldadura tipus TIG l’acabat de les unions soldades és superior i compten amb una qualitat molt més alta.

Els avantatges de la soldadura TIG són:

  • Alta qualitaten tot tipus de metalls, inclús en aquells més sensibles
  • Capacitat de soldar metalls d’un volum més fi
  • Soldadura més resistent a la corrosiói més manejable
  • Gràcies a la protecció gasosa, l’àrea de soldadura és molt més visible
Soldadura tipus MIG

D’altra banda, la soldadura MIG és un procés en què s’estableix un arc elèctric entre l’elèctrode i la peça que serà soldada. La seva velocitat és major en comparació a altres processos, permetent que es pugui utilitzar tant per a gruixos petits com per mitjans en estructures d’acer i aliatges d’alumini. El seu ús pot ser tant per aplicacions d’acer com per materials no fèrrics

Els avantatges de la soldadura MIG són:

  • Major productivitatja que s’elimina temps mort al no haver de reemplaçar els elèctrodes ja consumits
  • Facilitat per soldar en qualsevol posició
  • Millor acabatgràcies a la reducció de les discontinuïtats del cordó
  • Reducció dràstica dels cops de tall

Si busques serveis de soldadura d’alumini a Barcelona i fabricació de peces metàl·liques, a Recam Làser comptem amb treballadors experimentats en tot tipus de treballs.

Si precises més informació sobre els serveis que oferim a la nostra empresa, pots posar-te en contacte amb nosaltres al 938 655 620, al 902 420 902 o al 608 794 024.

Si ho prefereixes també pots escriure’ns a recamlaser@recamlaser.com.