Enginyeria de producte: un gran avantatge per amortitzar la inversió

A Recam Làser, la nostra premissa és que si es pot dissenyar es pot fabricar. Amb aquest objectiu tractem tots els projectes que ens arriben per tal d’oferir-los la millor solució per aconseguir el millor resultat.

Com a empresa especialitzada en el sector de l’enginyeria i construcció metàl·lica, vetllem per aconseguir el màxim rendiment a cada projecte, és per això que abans de fabricar pròpiament el component o element necessari, realitzem el disseny amb 3D per tal d’adaptar-lo al màxim a la realitat. D’aquesta manera podem observar, abans de realitzar la primera prova real i començar amb la fabricació de peces metàl·liques, tots els elements i requeriments necessaris per poder fer els retocs que faci falta abans de convertir-los en realitat. Aquesta és la nostra forma de fer, primer estudiem i dissenyem tot el necessari per aconseguir el resultat final més precís per als nostres clients. D’aquesta manera, podem avaluar i supervisar amb anterioritat a la fabricació, tots els elements de la peça.

Enginyeria de producte, element clau per al resultat final

Tots els elements que poden intervenir en el disseny de la peça o component, els analitzem i revisem amb anterioritat a posar la maquinària en marxa. D’aquesta manera ens podem avançar a les modificacions i comprovar quin serà el resultat final abans de tenir-ho entre les nostres mans.

Això és el que denominem enginyeria de producte, és a dir, establir tot el procediment on definim cadascun dels elements del component a fabricar i avaluem i revisem amb els nostres tècnics i els clients, tots els punts per tal d’obtenir un resultat final real. Que no sigui necessari modificar, ja que tots els canvis els hem pogut detectar abans de posar en marxa la maquinària.

Aquesta manera de fer, la nostra, ens ha permès que els nostres clients ens donin la seva total confiança per a l’elaboració de tot tipus de components per al desenvolupament de la seva indústria. D’aquesta manera, el resultat final, sempre és un producte de qualitat, on prima l’eficiència i l’experiència de molts anys treballant en el sector per obtenir la màxima qualitat en el resultat final.