Què és la fosa d’alumini?

La fosa d’alumini es tracta d’un procés en què s’omple un motlle amb la quantitat de metall fos requerit segons la peça a fondre amb la finalitat d’extreure, un cop estigui el líquid solidificat, una peça amb la mida i forma del motlle utilitzat.

Gràcies a la fosa d’alumini es fabriquen aquelles peces de difícil construcció, i amb la mesura exacta demanada, en mig d’una fase exhaustiva de producció.

La fosa d’alumini garanteix un estalvi monetari i de temps notoris, ja que la seva manera de producció permet crear la quantitat exacta de material requerit.

Existeixen diferents tipus de processos de fosa. Un dels més importants és la fosa per gravetat, que des de Recam Làser, la nostra empresa de serveis metal·lúrgics, utilitzem per als processos de fabricació de peces petites i mitjanes. Per tal d’aconseguir la millor qualitat en el nostre servei i poder satisfer els requisits del nostres clients, treballem sota les normes de seguretat i sempre amb els sistemes de gestió de qualitat vigents. Duem a terme un procés de seguiment i un control íntegre en cadascuna de les etapes de fabricació, fet que ens situa com a una de les millors empreses d’enginyeria i construcció metàl·lica de Barcelona.

La nostra metodologia de treball amb la fosa d’alumini es centra en oferir un servei íntegre. Els nostres professionals, que compten amb els coneixements necessaris i la més alta experiència en la correcta manipulació d’aquests materials, segueixen un procés en què elaboren un disseny inicial, efectuen els motlles que el client requereix, i fan el repàs necessari a les peces finals abans de l’entrega.

Si necessites més informació sobre els nostres serveis de fosa d’alumini, a Recam Làser comptem amb els millors assessors que resoldran tots els teus dubtes. Si vols contractar els nostres serveis, pots fer-ho trucant al 938 655 620, al 902 420 902 o al 608 794 024 o escrivint-nos a recamlaser@recamlaser.com

Recorda que també oferim serveis de tall per làser i de plegat CNC.